Om oss

Vi på Yoga Treats har en gemensam önskan om att skapa en plats där du kan få växa på ditt unika sätt. Vi har valt att använda oss av ett träd för att det står stadigt förankrat i jorden men likaväl alltid sträcker sina grenar upp mot skyarna. Trädet hämtar sin näring både med sina rötter, djupt nerifrån jorden, och med sitt bladverk som fångar solens ljus. Just i balansen mellan himmel och jord kan du finna dig själv genom Yoga och våra behandlingar.

När vi fördjupar denna balans kan vi expandera och blomma. Vi tror att när kropp och sinne är i balans så är ditt naturliga tillstånd ett av lugn och harmoni, oavsett yttre omständigheter.

Vår intention är att skapa en plats som är vår såväl som er och att ni alla känner er välkomna till oss på Yoga Treats. Vi hoppas kunna dela det lätta såväl som det svåra, och allt däremellan med er.

Vi önskar stärka vår Yogafamilj – vår “ kula” på Yogaspråk – genom att skapa en flödande gemenskap tillsammans med er.

Vi undervisar på Yoga Treats

 • Anna Sellborn/Mindful Yoga
  På tisdagar mellan kl 17.00 och 18.30 blir det Mindful Yoga. När vi yogar enligt principerna i Mindful Yoga är det inte en prestation vi ska utföra eller ännu en sak på vår att-göra-lista som ska bockas av. Vi yogar för att ge oss själva en stund av medveten närvaro och för att ge kroppen harmoni och energi. Ingen tidigare erfarenhet av yoga eller meditation behövs. I takt med din egen andning vägleds du genom grundläggande yogaövningar och en kort meditation, med en mjuk uppvärmning som start och en lång guidad avslappning på slutet. Din yoga ger dig en möjlighet att ge dig själv det du behöver för att komma energimässigt i balans. Vi använder yogan för att komma in i kroppen, inte tvärtom.
  Jag som lär ut Mindful Yoga heter Anna Sellborn och bor i Västra Frölunda. Min väg genom yogan har kantats av alla möjliga former av yoga innan jag fastnade för Mindful Yoga, eller Therapeutic Mindful Hatha Yoga, som är det långa namnet. Det jag gillar bäst inom Mindful Yoga är förhållningssättet till yoga, som något vi använder oss av på vägen genom livet, att yogan inte är ett mål utan ett bra sällskap på vägen.
  Kontakt: info (at) conlineo (.) se
 • Katarina Ödman/Kundalini Yoga, Meditation, Ayurveda, Shamanism

 • Janni Groenwold Tschanz/Anusara inspirerad-Hatha-Vinyasa-Flow

 • Malin Mellström/Hatha Yoga- Natural Flow

 • Konrad Swenninger/Tantra Yoga

 • Kerstin Shachar/Senior Yoga, Gravid Yoga

 
 
 • Kontakta Yoga Treats

  Adress: Kastellgatan 22, 413 07 Göteborg

  För information och övriga frågor: info (at) yogatreats (.) se

  © 2014 Yoga Treats