Gravidmassage

Matilda Haggärde. Foto© Kristin Lidell.

 

GRAVIDMASSAGE / MAMMAMASSAGE

Trötta ben, foglossning, värkande rygg..? Eller längtar du bara efter att få gå in i djup avslappning för en stund? Varmt välkommen till professionell gravidmassage! Massage kan lindra problem som kan uppstå under/efter graviditeten, massagebänken kan anpassas efter den gravida kroppen – kom och minns hur det var att ligga på mage!

Under graviditeten genomgår kroppen stora förändringar; fysiskt, hormonellt och känslomässigt. Det innebär ett unikt tillfälle att stanna upp och bli mer uppmärksam på sin egen kropps behov. Snart ska all omsorg riktas mot ett litet barn, därför kan det vara gott att själv få bli omhändertagen. Självklart kan även du som redan fött komma på massage.

Välkommen!

KONTAKT
Matilda Haggärde
Profylaxkursledare, Gravidmassör & Doula

info@matildasprofylax.se
0702987731
www.matildasprofylax.se

FRISKVÅRD
Massage är friskvård och går att få friskvårdsbidrag för. Jag är även ansluten till Min Friskvård.

TIDER
Jag finns på Yoga Treats på torsdagar, bokningsschema finns på min hemsida. Om dessa dagar inte passar dig är du välkommen att kontakta mig så hittar vi en annan dag!

UTBILDNINGAR & ARBETSLIVSERFARENHETER
Diplomerad gravidmassör, utbildad på Behandlingsteam John Carrier i Stockholm. Fördjupningskurs ”Akupressur för gravida, födande och nyförlösta”. Profylaxkursledare, med över 300 kurser hållna har jag mött tusentals blivande föräldrar 🙂 Certifierad doula, med 12 år och 40 förlossningar i bagaget. 

PROFYLAX

Kurserna i Matildas Profylax är utformade utifrån idén om att kunskap ger trygghet. Målet är att ni som blivande föräldrar ska ha insikt i vad ett förlossningsförlopp innebär för att kunna hjälpa förloppet på allra bästa vis, både som födande och som partner. Läs mer om kursernas innehåll på min hemsida  eller kontakta mig med era frågor!

CITAT
”Dina händer är magiska!” – gravid tjej som fick massage ”Gud, vad skönt..” – födande kvinna mitt under värk (som samtidigt fick handmassage) ”Denna kurs var verkligen precis vad vi behövde. Kände att detta kan man använda sig av i resten av sitt liv, även vid andra tillfällen i livet, inte just bara vid förlossning.” – blivande pappa efter Profylaxkurs