Ayurvedisk hälsorådgivning

Ayurvedisk hälsorådgivning

Innan vi träffas, fyller du i några sidor med frågor om dina vanor och livsstil.
En pulsavläsning utförs på Ayurvediskt vis, för att känna av om det är VataPittaKapha eller en underavdelning till dessa som är i obalans. Sedan följer samtal om de eventuella obalanser och problem som finns, för att komma fram till vad som kan bli den bästa behandlingen. Jag tittar även i ögonen, på tungan och på naglarna.  Vi går gemensamt igenom dina svar. Du får därefter enkla och effektiva råd. Det kan till exempel vara strukturerade dagsrutiner, motion eller kosttillskott.

Vata – är luften och rymden i kroppen. Den står också för alla rörelser i kroppen. Till exempel stimulering av nerver, initiering av motorik, in och utandning, cirkulation av blod, syre, näring, tankar och kreativitet.

Pitta – Består av eld och lite vatten och är värmen i vår kropp. Det kontrollerar till exempel matsmältningen, absortion och tillgodogörande av födan, lyster i huden, intellektet, förståelse och logisk förmåga.

Kapha – Består av vatten och lite jord och står för stabiliteten i kroppen. Den har en smörjande funktion hos till ex. ledvätskor. Den står även för styrka, uthållighet, medkänsla och generositet.

Pris: 2 timmar 1200 kr

Kontakt:
katarina.ayurveda@gmail.com
0730777817

www.katarinaodman.se